Μενού Κλείσιμο

Μια ακόμη πρόσκληση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με γεύσεις στην Κολωνία

Η έκθεση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις προώθησης τροφίμων και ποτών και όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για συμμετοχή θα πρέπει να το δηλώσουν έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας συμμετέχοντας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Koelnmesse στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών παγκοσμίως. Η Anuga, ως έκθεση – θεσμός, είναι το σημείο συνάντησης εμπόρων λιανικής και χονδρικής πώλησης, παραγωγών, εισαγωγέων και decision makers από όλον τον κόσμο. Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση καθιστούν την ANUGA ως μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες με στόχο την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Η έκθεση φιλοξενεί 10 εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου τροφίμων- ποτών στους εξής τομείς:

-Anuga Fine Food: Τρόφιμα γενικά

-Anuga Frozen Food: Κατεψυγμένα προϊόντα, παγωτά

-Anuga Meat: προϊόντα κρέατος, πουλερικά, κυνήγι

-Anuga Chilled & Fresh Food: Προϊόντα gourmet και delicatessen, ψύξης, ψαρικά, λαχανικά, φρούτα

-Anuga Dairy: Γαλακτοκομικά προϊόντα

-Anuga Βread & Bakery: Αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής

-Anuga Drinks: Ποτά, κρασί, αναψυκτικά και χυμοί

-Anuga Hot Beverages: Αφεψήματα

-Anuga Culinary Concepts: Εξοπλισμός για catering και μαζική εστίαση, εξοπλισμός και υπηρεσίες για την λιανική αγορά

-Anuga Organic: Βιολογικά προϊόντα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για δεύτερη φορά  στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η επαναλαμβανόμενη παρουσία της,  ειδικά μετά από μία εντυπωσιακή συμμετοχή το 2017,  κατά την οποία οι επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν ουσιαστικές επαφές και προχώρησαν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, ενισχύει το κύρος των συμμετεχόντων και καταδεικνύει τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στοχεύει στην αποτελεσματική προβολή και τη διείσδυση σε μεγάλες αγορές, όχι με αποσπασματικό τρόπο αλλά με διαχρονική παρουσία σε ένα  κορυφαίο  γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας στον κλάδο τροφίμων και ποτών όπως είναι η έκθεση ANUGA. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  θα δώσει τη δυνατότητα σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μοναδικά τους προϊόντα.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ενιαία διαμορφωμένος χώρος 84 τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή (βλ. συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

-Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,

-Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

-Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

-Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα Έντυπα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ