Μενού Κλείσιμο

Μια ακόμη «πένα» οδεύει προς Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαντές

Ο συνδυασμός «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», κάνει πράξη τη διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους, διαμορφώνοντας μια νέα δυνατή ομάδα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κάνοντας γνωστή την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μπαντέ, ως υποψήφιο στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού

Την «είδηση» πρώτος έδωσε στη δημοσιότητα ο Βαγγέλης Μπαντές, αναφέροντας: «Δουλεύω ως δημοσιογράφος για 16 συναπτά έτη, πάντα με γνώμονά μου την παρουσίαση της αλήθειας και την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου από τον Κολινδρό και τη Βόρεια Πιερία, τον τόπο που γεννήθηκα και υπεραγαπώ. Πλησιάζοντας τα 40 μου χρόνια, νιώθω και εγώ πως έχω να προσφέρω κάτι στην κοινωνία, να υπηρετήσω τους πολίτες και από μία άλλη θέση. Για αυτό και αποφάσισα με χαρά να αποδεχτώ την πρόταση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Καζά, του αυριανού δημάρχου Πύδνας  Κολινδρού!

Σεβόμαστε τους μεγαλύτερους, όμως ήρθε η ώρα να βγούμε και εμείς οι νέοι μπροστά, να δοκιμαστούμε και να κριθούμε για τις νέες μας ιδέες, την όρεξή μας για δουλειά και την ξεκάθαρη διάθεσή μας να υπηρετήσουμε κάθε δημότισσα, κάθε δημότη.

Ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε και να αλλάξουμε τον τόπο μας! Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Καζά και τον συνδυασμό «Βόρεια Πιερία της Καρδιάς μας»!

Μπορούμε περισσότερα! Δώστε μου τη Δύναμη να δουλέψω για να τα πετύχουμε!», ανάφερε χαρακτηριστικά.

«Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας», αναφέρει από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καζάς

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ