Μενού Κλείσιμο

Μια ακόμη δωρεά στο Νοσοκομείο

Ενισχύεται με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμός

 

Με αφορμή την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V., δήλωσε

 

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων, δηλώνει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης, ε αφορμή την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V.

 

Ο κ. Μυστρίδης κάνει λόγο για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς και συλλόγους αλλά και πολίτες στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα υπό δύσκολες οικονομικές.

«Οφείλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο FORDER UND FREUNDESKREIS ELLINIKO e.V. και ιδιαίτερα στους εκπροσώπους του, την κ. Καλλιόπη Brantstaeter η οποία μας παρέδωσε η ίδια προσωπικά τον ιατρικό εξοπλισμό  Ο εν λόγω Σύλλογος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γερμανίας με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο και τα τελευταία χρόνια έχει ενισχύσει ιδιαίτερα το νοσοκομείο μας» τόνισε ο Διοικητής κ. Μυστρίδης.

O ιατρικός εξοπλισμός που προσφέρθηκε στο Καρδιολογικό τμήμα, αποτελείτο από ένα φορητό καρδιολογικό υπέρηχο και ένα τρικάναλο καρδιογράφο, καθώς και τρεις αντλίες έγχυσης υγρών στη ΜΕΘ.

 

 

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ