Μενού Κλείσιμο

 Με Χρήστο Γιαννούλη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια

Ο Πιεριέας δημοσιογράφος επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την Κεντρική Μακεδονία

Επικεφαλής στην παράταξη που θα έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Κατερινιώτης δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιαννούλη έγινε με κάθε επισημότητα μέσα από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter. Ο κ. Τσίπρας αναρτώντας την Παρασκευή φωτογραφία του με τον Χρήστο Γιαννούλη εντός του πρωθυπουργικού γραφείου, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της προτίμησής του, γράφοντας:  «Είχα σήμερα (Παρασκευή) συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» ανέφερε σχετικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Να σημειωθεί πως ο «εκλεκτός» του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε και το 2014 την -ανεπίσημη- στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2013, στον δήμο Κατερίνης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Άλλος Δρόμος».

Σε εκείνη την εκλογική διαδικασία  ο Χρήστος Γιαννούλης είχε λάβει τη δεύτερη θέση, με το 27,3% των ψήφων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ