Μενού Κλείσιμο

Με τον υπουργό Εσωτερικών συναντήθηκε η Άννα Μάνη

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη είχε συνάντηση η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη, ως εισηγήτρια στο «ιστορικό» όπως το χαρακτηρίζει, για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Η κ. Μάνη συζήτησε με τον κ. Βορίδη για την ιδιαίτερη σημασία της συμμετοχής της Ελληνικής Ομογένειας στην εκλογική διαδικασία, αλλά και για τις λεπτομέρειες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία οι Έλληνες του εξωτερικού θα δηλώνουν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκε επίσης η κινητικότητα των υπαλλήλων στη Δημόσια Διοίκηση καθώς και το νομοσχέδιο για την Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, για το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα η δημόσια διαβούλευση. «Ένα νομοσχέδιο που στοχεύει να επαναφέρει την κυβερνησιμότητα στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, καταργώντας την απλή αναλογική που αποδείχθηκε καταστροφική για τη λειτουργία των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατά συνέπεια για την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών», αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας.

Η κυρία Μάνη ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση, δηλώνοντας αμφότεροι ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία, ενόψει των σημαντικών νομοσχεδίων που θα κατατεθούν προσεχώς.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ