Μενού Κλείσιμο

Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκε η Άννα Μάνη

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου η Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μάνη, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.

Σύμφωνα με την κ. Μάνη, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τόσο ζητήματα επικαιρότητας,  όσο και τα βασικά θέματα που αφορούν την Πιερία και τους κατοίκους της.

Η βουλευτής Πιερίας επισήμανε στον Πρωθυπουργό τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζει η Πιερία στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό αλλά και την περαιτέρω αξιοποίηση του Ολύμπου.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το άνοιγμα του τουρισμού και την αισιοδοξία του για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Γνώστης του τόπου της Πιερίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, χαρακτήρισε τον Όλυμπο «διαμάντι», η αξιοποίηση του οποίου θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την ευρύτερη περιοχή», αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Στο τέλος της συνάντησης η κ. Μάνη ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για το ενδιαφέρον του για την Πιερία και τους Πιεριείς.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ