Μενού Κλείσιμο

Με το βλέμμα στο «Katerini Run 2019»

Στην Αντιπεριφερειάρχη ο Σύλλογος Δρομέων «Ζευς»

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» είχε συνάντηση τη Δευτέρα στο διοικητήριο, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η προετοιμασία του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Katerini Run 2019». Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι υποστηρικτής των αγωνισμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν στις 3 Μαρτίου 2019.

Η κ. Μαυρίδου, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει τον τομέα του αθλητισμού και υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή του, προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό και για την τόνωση του αθλητικού τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια Πιερίας για την υποστήριξη ενός σπουδαίου αθλητικού γεγονότος, το οποίο φιλοδοξεί ο Σύλλογος να δημιουργήσει για την Κατερίνη.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου για τη  γόνιμη συνάντηση και με τον συνεργάτη της κ. Σάββα Καρυπίδη εξειδίκευσαν το πεδίο συνεργασίας για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ