Μενού Κλείσιμο

Με την υπουργό Παιδείας συναντήθηκε η Άννα Μάνη – Στο επίκεντρο η νέα σχολική χρονιά

Συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, είχε η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη.

Κατά τη συνάντησή τους, αναφέρθηκαν στο θέμα των διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, που ανακοινώθηκαν προ ολίγων ημερών, ζήτημα που αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και τα παιδιά που θα λάβουν τη σχετική διδασκαλία και τις οικογένειές τους, όπως τονίζει η βουλευτής Πιερίας.

Νίκη Κεραμέως και Άννα Μάνη συζήτησαν επίσης και θέματα που αφορούν τη νέα σχολική χρονιά, ενώ η βουλευτής Πιερίας, ευχαρίστησε την κ. Κεραμέως για την ένταξη του τμήματος «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» του ΔΙ.ΠΑ.Ε., με έδρα την Κατερίνη, (Τμήμα Logistics) και στο 2ο επιστημονικό πεδίο, για το οποίο ήδη η βουλευτής είχε καταθέσει  και σχετική ερώτηση.

Να σημειωθεί πως με την υπ’ αριθ. Φ253/00129/Α5 υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’3209/03-08-2020) το Τμήμα εντάσσεται πλέον και στο 2ο επιστημονικό πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, με αποτέλεσμα την περαιτέρω αναβάθμισή του, καθώς θα δίνεται η δυνατότητα προτίμησης του τμήματος από υποψήφιους φοιτητές και του 2ου πεδίου, «μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για όλη την Πιερία», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η κ. Μάνη

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ