Μενού Κλείσιμο

Με την Πρωτοβουλία «I can’t breathe» συναντήθηκε ο επικεφαλής της Παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά»

Mε το συντονιστικό της πρωτοβουλίας «I can’t breathe», συναντήθηκαν στελέχη της Περιφερειακής Παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά». Εκτός από τον Χρήστο Γιαννούλη (επικεφαλής της Παράταξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), στη συνάντηση παρούσες ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Θωμά και η υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Γιαννούλη, Γνωσούλα Χαϊλατζίδου.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Παράταξη, «σε συνέχεια της ερώτησης που υποβάλαμε στον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Κ. Γιουτικα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυριδου για το ζήτημα της έντονης δυσοσμίας στην πόλη της Κατερίνης, ενημερωθήκαμε για τις ενέργειες και κινήσεις της πρωτοβουλίας πολιτών.

Δεσμευτήκαμε ως αξιωματική αντιπολίτευση ότι θα είμαστε στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων της πρωτοβουλίας. Από τη μεριά μας θα αναδείξουμε σε θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο τα ερωτήματα και τις αγωνίες και θα δώσουμε τη μάχη για να βρεθεί άμεσα λύση σε ένα πρόβλημα που εδώ και πολύ καιρό δυσκολεύει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.»

Η Παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά», εκφράζει την έκπληξή της, για το γεγονός ότι οι αρμόδιοι φορείς του νομού δεν έχουν προβεί σε ενέργειες που επιλύουν οριστικά το πρόβλημα της δυσοσμίας αν και το γνωρίζουν.

«Ως παράταξη έχουμε βαθιά πεποίθηση ότι η προστασία του περιβάλλοντος, η ποιότητα ζωής και η δίκαιη ανάπτυξη πρέπει να είναι κορωνίδα κοινωνικής πολιτικής», αναφέρει χαρακτηριστικά, για να καταλήξει πως «η εφαρμοσμένη διοίκηση των τοπικών αρχόντων πρέπει να θέτει σαφείς κανόνες σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού για την προστασία του περιβάλλοντος και ευθύνη της αντιπεριφέρειας είναι ο συνεχής  έλεγχος της εφαρμογής των κανόνων αυτών»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ