Μενού Κλείσιμο

Με την αντιπεριφερειάρχη συναντήθηκε ο πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε, ο Πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας Νίκος Παπανικολάου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η κ. Μαυρίδου, επεσήμανε, ότι, οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, έδωσαν με επαγγελματισμό το δικό τους αγώνα, σε δύσκολες συνθήκες, στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Covid 19, εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπεριφερειάρχης, συζήτησε με τον Πρόεδρο, ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και που απασχολούν τον κλάδο, εκφράζοντας τη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στα δίκαια-όπως τα χαρακτήρισε-αιτήματα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημέρωσε, ότι, τις προσεχείς ημέρες, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στην οποία προεδρεύει και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσης των προβλημάτων με τη συνέργεια των τοπικών φορέων.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ