Μενού Κλείσιμο

 «Με τιμά η στήριξη του ΠΡΑΤΤΩ»

Για ενίσχυση του προοδευτικού ρεύματος στην Κεντρική Μακεδονία κάνει λόγο ο Χρήστος Γιαννούλης

«Η απόφαση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ και του Προέδρου της, Νίκου Κοτζιά, να στηρίξει τον συνδυασμό μας “Κοιτάμε Μπροστά” για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τιμά την παράταξη μας και εμένα προσωπικά», δήλώσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

 

Όπως σημείωσε, «το ρεύμα των δημοκρατικών δυνάμεων για μία Κεντρική Μακεδονία με προοδευτική κατεύθυνση ενισχύεται. Ενώνουμε Δυνάμεις για την Κεντρική Μακεδονία των πολλών! Στις 26 Μαΐου βγάζουμε τον τόπο μας από την συντήρηση στην οποία κάποιοι την καθήλωσαν για εννέα χρόνια και ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!».

Με αυτή τη δήλωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, της Προοδευτικής Συμμαχίας και των Σοσιαλιστών για την Πρόοδο, Χρήστος Γιαννούλης, χαιρέτισε την απόφαση της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, να υποστηρίξει τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» για την Κεντρική Μακεδονία και να παλέψει για την νικηφόρα πορεία του στις εκλογές της 26ηςΜαΐου.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Α. Η ΠΓ του ΠΡΑΤΤΩ σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της, σε συνεργασία με τις τοπικές οργανώσεις, το ΠΣ και την ΚΕ του ΠΡΑΤΤΩ κατέληξε σε σειρά υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κατάλογος αυτός θα δοθεί τμηματικά στη δημοσιότητα. Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται πρόσωπα καταξιωμένα με πολυετή δράση στους θεσμούς της ΤΑ αλλά και νέα πρόσωπα με μεγάλες δυνατότητες αυτοδιοικητικής προσφοράς

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη του 2019 μπορούν να αποτελέσουν ορόσημο στην δημοκρατική και αυτοδιοικητική μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας καθότι διεξάγονται (α) στο τέλος πολυειδούς και πολύμορφης κοινωνικής, οικονομικής και θεσμικής κρίσης της χώρας, (β) στην αρχή της μεταπολιτευτικής πορείας και (γ) με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Το ΠΡΑΤΤΩ στην πανελλαδική ημερίδα που έκανε στην Αθήνα στις 1.12.18, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημάρχων, υποψήφιων δημάρχων, περιφερειαρχών, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων προσδιόρισε με σαφήνεια τις αρχές και τις αξίες, το πολιτικό περιεχόμενο και τα μέτωπα που πρέπει να χαρακτηρίζουν τις νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές στην υπηρεσία των πολιτών τους, της πόλης και Περιφέρειας που εκπροσωπούν, της Πατρίδας μας.

Το ΠΡΑΤΤΩ έχει ανοίξει παραγωγικό διάλογο με κινήσεις, σχήματα και πρόσωπα του χώρου της ΤΑ σε όλη την Ελλάδα. Μαζί με αυτές προωθεί τις δημοκρατικές και εναλλακτικές επιλογές για τους πολίτες». Στη συνέχεια ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών που στηρίζει στην Επικράτεια.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ