Μενού Κλείσιμο

Με τη βοήθεια… όλων!

«Εκθεσιακός Χώρος Παλαιών Επαγγελμάτων» στο Επιμελητήριο

Κάλεσμα σε όσους διαθέτουν παλαιά εργαλεία, μηχανήματα και αντικείμενα, να τα παραχωρήσουν για τον εμπλουτισμό του Εκθεσιακού Χώρου Παλαιών Επαγγελμάτων, απευθύνει το Επιμελητήριο Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκφράζοντας τον σεβασμό του στην παράδοση, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα επαγγέλματα, προχωρά στη δημιουργία (εντός του Επιμελητηριακού κτηρίου), μόνιμου «Εκθεσιακού Χώρου Παλαιών Επαγγελμάτων».

Στόχος είναι, σ έναν χώρο 300 τ. μ. περίπου, να ζωντανέψουν επαγγέλματα που είτε έχουν εγκαταλειφθεί, είτε έχουν εξελιχθεί ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της σύγχρονης εποχής. Οι επισκέπτες και ιδιαίτερα οι νέες γενιές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας στην Ελλάδα και να κατανοήσουν με βιωματικό τρόπο έννοιες όπως εκσυγχρονισμός και καινοτομία.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια και έχουν στην κατοχή τους παλαιά εργαλεία, μηχανήματα και αντικείμενα, παρακαλούνται να τα παραχωρήσουν στο Επιμελητήριο Πιερίας, προκειμένου να εκτεθούν στον μόνιμο «Εκθεσιακό Χώρο Παλαιών Επαγγελμάτων».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Πιερίας στα τηλ. 2351023211, 2351024311.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ