Μενού Κλείσιμο

Με θέσεις και προτάσεις

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών με τους βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ

Βαθμολογικό, μισθολογικό και συνταξιοδοτικό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

Με τους τρεις βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπου συζήτησαν θέματα «εργασιακής καθημερινότητας και διαβίωσης» των μελών των οικογενειών τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών της Ένωσης με την πολιτική και αυτοδιοικητική αιρετή ηγεσία του τόπου, αφού όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση, τα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους είναι σημαντικά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, αναφέρει η Ένωση και οι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών. Κατά τη συζήτηση τα μέλη της Ένωσης, ανέλυσαν τα προβλήματα των στρατιωτικών, όπως το μισθολογικό, το βαθμολογικό, το συνταξιοδοτικό και οι μεταθέσεις, καταθέτοντας γραπτώς τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε δέσμευση των δύο πλευρών για συνέχιση των επαφών και προώθησης των προβλημάτων που ταλανίζουν τους στρατιωτικούς, οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδες, οι οποίες βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ