Μενού Κλείσιμο

Με συνδικαλιστές της Αστυνομίας συναντήθηκε στην Πιερία κλιμάκιο του ΚΚΕ

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη.  Τα μέλη του ΚΚΕ, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, Φώτη Δημήτριο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Την συζήτηση απασχόλησε η επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας για τα μέτρα που πάρθηκαν στις 17 Νοέμβρη και για τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού σε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε την ανάγκη λήψης ουσιαστικών μέτρων προστασίας του προσωπικού, έτσι ώστε να μην βρεθεί κανένας εκτεθειμένος στον ιό, να μην τον μεταδώσει στην οικογένειά του. Επίσης, αναφέρθηκε στον κρατικό προϋπολογισμό και τον αντιλαϊκό του χαρακτήρα, στην ανάγκη οι εργαζόμενοι να σηκώσουν το ανάστημά τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, να διεκδικήσουν και να αγωνιστούν.

Με αφορμή δε την ένταση της καταστολής, επισήμανε πως ο ρόλος της αστυνομίας θα έπρεπε να είναι άλλος, αντί να χτυπάει το εργατικό λαϊκό κίνημα, ενώ κάλεσε τους αστυνομικούς να μην γίνουν βραχίονας της αντιλαϊκής πολιτικής.

Επίσης, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Εκπαίδευση γενικότερα και η Ειδική Αγωγή ειδικότερα. Σοβαρότερο πρόβλημα, το οποίο αναδείχθηκε από την συζήτηση, ήταν η στέγαση του ΕΕΕΕΚ, αλλά και η μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολείο τους, ζήτημα που διαχρονικά βρίσκεται στις διεκδικήσεις του κινήματος και έχει κάνει παρεμβάσεις το ΚΚΕ.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ