Μενού Κλείσιμο

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος – Δίκτυο Ενημέρωσης και Προστασίας του Καταναλωτή

O Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας δημιούργησαν και αναπτύσσουν το Δίκτυο Ενημέρωσης και Κοινωνικής Προστασίας του Καταναλωτή το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και φιλοδοξεί να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, σε όλη την Ελλάδα.

Το Δίκτυο, προσφέρει εντελώς δωρεάν ενημέρωση και υπεύθυνη συμβουλευτική καθοδήγηση επαγγελματικού επιπέδου σε καταναλωτές, επαγγελματίες, εργαζομένους, ανέργους, συνταξιούχους, κληρονόμους και δανειολήπτες, για ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως είναι: η σχέση τράπεζας-καταναλωτή, τα «κόκκινα» δάνεια, η προστασία προσωπικών δεδομένων, τα εργασιακά, ασφαλιστικά, κληρονομικά, νομικά ζητήματα και η διεκδίκηση δικαιωμάτων απέναντι σε ενδεχόμενες αδικοπραξίες.

Στο πλαίσιο του Δικτύου, διοργανώνονται ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό και ειδικές συνεδρίες προσωποποιημένης υποστήριξης για εξατομικευμένη συμβουλευτική με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Γι’ αυτό το λόγο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου καθημερινά ενώ υπάρχει δυνατότητα για  τηλεφωνική προκαταρκτική ενημέρωση και πληροφόρηση.

Οι ειδικοί του Δικτύου, σε συνεργασία με φορείς της κοινωνίας των πολιτών και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, θα βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται τακτικά από τους ιστοτόπους μας, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: www.social-economy.com (Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας) και www.danioliptes.gr (Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2310 522126

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ