Μενού Κλείσιμο

4ο ανάμεσα σε 280 εργαστήρια το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Με πιστοποιημένη ακρίβεια και αξιοπιστία

Την 4η θέση ανάμεσα σε 280 εργαστήρια κατέλαβε το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου  Κατερίνης, στον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο του ΕΣΕΑΠ (Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Ικανότητας Διαγνωστικών Εργαστηρίων) για το 2018.

Αυτό αποδεικνύει ότι τα αποτελέσματα του Βιοχημικού Εργαστηρίου έχουν μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία που επιτυγχάνονται με τη συστηματική, οργανωμένη και υπεύθυνη εργασία όλου του προσωπικού του Eργαστηρίου. Ακρίβεια και αξιοπιστία χαρακτηρίζει επίσης και τα άλλα τμήματα του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου (Ανοσολογικό, Αιματολογικό και Τμήμα Καλλιεργειών). Το Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές και εξυπηρετεί καθημερινά τους πολίτες όλου του Νομού εκτελώντας 1.000.000 περίπου εξετάσεις το χρόνο.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης, για τα αποτελέσματα που έγιναν σε ότι αφορά την αξιολόγηση ακριβείας του Βιοχημικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου που το κατατάσσουν στην 4η θέση. «Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης δουλειάς από όλους τους εργαζόμενους του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Καθημερινός στόχος  και  πρόκληση είναι η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους Πιεριείς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται» ανέφερε  ο κ. Μυστρίδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ