Μενού Κλείσιμο

Με πίστη για τη νίκη

Με κεντρικό ομιλητή τον Γρ. της Κ.Ο. Κώστα Τσιάρα η συνεστίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας

Τιμήθηκαν πρώην Πρόεδροι Κοινοτήτων για την προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση και την Παράταξη

«Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές» έστειλαν μέλη και φίλοι του κόμματος από την Πιερία, που παραβρέθηκαν στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, το βράδυ της Παρασκευής, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα.

Η αισιοδοξία  για το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε και αν γίνουν, ήταν διάχυτη σε όλα τα στελέχη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. «Δύο μόνο ημέρες  έχουν περάσει από την επίσκεψη του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πιερία και έχει καταστεί σαφές σε όλους ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, η Ν.Δ. θα είναι Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της χώρας», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης.

«Αν η σημερινή βραδιά μπορεί να στείλει ένα μήνυμα σε σχέση με την παρουσίαση σας στην εκδήλωση, είναι το μήνυμα νίκης της Ν.Δ.», είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη σημερινή Κυβέρνηση λέγοντας πως έχει υποθηκεύσει με το υπερταμείο το μέλλον της χώρας για 100 χρόνια, δημιουργώντας μια διαφορετική πραγματικότητα. «Μιλάμε για μια Ελλάδα που αγωνίζεται στο τέλος του 2018, με τη λήξη του 3ου μνημονίου, να βρεθεί εκεί που ήταν στο τέλος του 2014. Μιλάμε για μια Ελλάδα που έχει αλλάξει δραματικά με τους οικονομικούς μετανάστες να έχουν αλλάξει τις τοπικές κοινωνίες πολλών διαφορετικών περιοχών της Ελλάδος, με την ανασφάλεια να κυριαρχεί παντού, με τα εθνικά μας θέματα να είναι ανοιχτά και τον Έλληνα πολίτη να βρίσκεται σε μια δυσμενέστερη θέση σε σχέση με αυτή που βρίσκονταν το 2014», είπε.

 Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται τη Δευτέρα στη Βουλή, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις και μειώσεις επιδομάτων. «Όλα αυτά είναι εντελώς διαφορετικά με σε σχέση με ότι είχαν  υποσχεθεί οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος στους Έλληνες πολίτες. Είναι μέτρα που αλλάζουν τη ζωή των Ελλήνων Πολιτών. Με επιπλέον φόρους θα επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο οι συντάξεις, κόβονται επιδόματα από τρίτεκνους και πολύτεκνους», σημείωσε. Ο κ. Τσιάρας κάλεσε όλους τους πολίτες σε συστράτευση για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, για το καλό της χώρας μας.

Τιμή σε πρώην Κοινοτάρχες της Πιερίας

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικών πλακετών σε πρώην Προέδρους Κοινοτήτων της Πιερίας. Με απόφαση του Προέδρου Γιάννη Κουρινιώτη και των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, συνολικά τιμήθηκαν 14 πρώην Πρόεδροι Κοινοτήτων άνω των 70 ετών, που υπηρέτησαν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την παράταξη στην Πιερία. Τιμητική πλακέτα έλαβαν  οι κύριοι: Νίκος Δινόκας, Γιώργος Καλαϊτζής, Παναγιώτης Ζκάγιας, Κώστας Καραθάνος, Δημήτρης Σήσιος, Δημήτρης Χασιακής, Χρυσόστομος Κουμπρίδης, Αναστάσιος Ταγκαλίδης, Λεωνίδας Ντόντης,  Θόδωρος Παναγιωτίδης, Αντώνης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Καραϊσκος, Αθανάσιος Τσιγκαρόπουλος και Γαβριήλ Σαββίδης.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν, απευθύνοντας και σύντομο χαιρετισμό,  ο επίσημος προσκεκλημένος της ΝΟ.Δ.Ε., Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστας Τσιάτρας, ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Βουλευτής Β’  Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο πρώην Υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η πρώην Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο πρώην Νομάρχης και υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Παπαστεργίου, οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος στις τελευταίες εκλογές Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θανάσης Λιακόπουλος και Λευτέρης Μωυσιάδης, καθώς και ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Χριστογιάννης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ