Μενού Κλείσιμο

Με Πιερική… εκπροσώπηση

Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας

Ο αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Γεώργιος Τσιαλός στο Δ.Σ της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος (Ε.Σ.Τ.Ε.), στο πλαίσιο της οποίας διεχξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου. Ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη ο αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Γιώργος Τσιαλός.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Νικόλαος Μυρτάκης Πρόεδρος της Παγκρήτιας ΣΤ
Α΄ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Μαρακάκης Πρόεδρος της ΣΤ Χανίων
Β΄ Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Λάππας Πρόεδρος της ΣΤ Θεσσαλίας
Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ζωνίδης Πρόεδρος της ΣΤ Ηπείρου
Ταμίας: Γεώργιος Μπούκης Πρόεδρος της ΣΤ Καρδίτσας
Μέλη: Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης Πρόεδρος της ΣΤ Δράμας, Γεώργιος Τσιαλός Αντιπρόεδρος της ΣΤ Πιερίας, Χριστόδουλος Τοψίδης Α΄ Αντιπρόεδρος της ΣΤ Έβρου, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου Πρόεδρος της ΣΤ Σερρών και Δημήτριος Γαλάνης Πρόεδρος του ΠΣ Βοιωτίας
Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι:
Πρόεδρος: Θωμάς Δεληγιάννης Β΄ Αντιπρόεδρος της ΣΤ Καρδίτσας
Μέλη: Γεώργιος Ανδρουλάκης Αντιπρόεδρος της ΣΤ Χανίων και Γεώργιος Δημοβελης Ταμίας της ΣΤ Θεσσαλίας
Η θητεία των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης, είναι τριετής και λήγει την 9η Ιουλίου 2020.
Κατά τη Συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πεπραγμένα της Διοίκησης καθώς και το πρόγραμμα δράσης που παρουσιάστηκε αναλυτικά στους Συνέδρους.
Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης εντάσσονται η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας στην Περιφέρεια, η ανάπτυξη συνεργασιών και κοινών δράσεων, η μείωση του λειτουργικού κόστους και η ανάπτυξη νέων εργασιών, καθώς και η αντιμετώπιση, μέσω συγκεκριμένου στρατηγικού πλάνου, των θεμάτων της κεφαλαιακής επάρκειας, της ρευστότητας, της εταιρικής διακυβέρνησης και της αντιμετώπισης των ληξιπρόθεσμων δανείων.
Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Νίκος Μηλιώτης συνεχάρη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας τον Γιώργο Τσιαλό στον οποίο ευχήθηκε δύναμη ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε όλες τις δραστηριότητες που έχει αναλάβει για το καλό της Τράπεζας και της Πιερικής οικονομίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ