Μενού Κλείσιμο

Με «όπλο» τη «θεϊκή ποιότητα»

Στα 5,43 ευρώ το κιλό η τιμή του έξτρα παρθένου Πιερικού ελαιόλαδου «Θεϊκό Όλυμπος»

Η ομάδα ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας αυτές τι μέρες διέθεσαν και τις τελευταίες ποσότητες του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «Θεϊκό Όλυμπος» που παρήγαγαν.

Σε μία απαιτητική αγορά όπως αυτή του ποιοτικού ελαιολάδου, οι παραγωγοί της ομάδας, βρέθηκαν να απολαμβάνουν φέτος μια από τις υψηλότερες τιμές ελαιολάδου στην Ελλάδα. Μάλιστα λαμβάνοντας υπ’ όψη πάντοτε τιμές για συγκρίσιμες ποιότητες οι παραγωγοί της ομάδας απολαμβάνουν τιμές τις οποίες πετυχαίνουν ελάχιστοι προβεβλημένοι διακινητές ελαιολάδου.
Η τιμή διάθεσης του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «Θεϊκό Όλυμπος» της ομάδας για το ελαιόλαδο ξεκίνησε στα 4,56 ευρώ το κιλό, για πολύ λίγη ποσότητα. Η τιμή αυτή αποτέλεσε δύστυχος για άλλες ελαιοπαραγωγικές περιοχές από τις υψηλότερες εσωτερικές τιμές. Η περισσότερη ποσότητα (90%) του ελαιόλαδου της ομάδας πουλήθηκε στις 5,43 ευρώ το κιλό. Δεν είναι υπερβολικό να ειπωθεί όπως ανέφερε και ο κ. Βασίλειος Γκριμούλας ο οποίος είναι και ο οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας «Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με την κατοχυρωμένη ονομασία «Θεϊκό Όλυμπος» σηματοδότησε μια νέα εποχή για το Πιερικό ελαιόλαδο. Επίσης χάρη στις προσπάθειές της Αντιπεριφέρειας Πιερίας για ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Πιερίας, όπως είναι και το ελαιόλαδό μας πετύχαμε το «Θεϊκό Όλυμπος» να αποτελέσει μια προωθητική δύναμη για το ελαιόλαδο στην Πιερία». Όπως επισήμανε και ο κ. Δημήτρης Ρουκάς Επιστημονικός Συνεργάτης της Π. Ε. Πιερίας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Θεϊκό Όλυμπος»αποτελεί ένα πιστοποιημένο ελαιόλαδο ολοκληρωμένης διαχείρισης που σέβεται τόσο τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες όσο και τις ποιοτικές απαιτήσεις ενός καταναλωτικού κοινού το οποίο αποζητά διατροφικά προϊόντα ανωτέρας και αναγνωρισμένης ποιότητας.
Η ομάδα ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας, ενεργοποιείτε ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην όλο και αυξανόμενη ζήτηση του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «Θεϊκό Όλυμπος». Για το λόγο αυτό για το προσεχές διάστημα σχεδιάζει να λάβει μέρος στην 15η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας γνωστή ως Γιορτή του Αγρότη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας, το Σαββατοκύριακο στις 02 & 03 Σεπτεμβρίου 2017, έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει σε επαφή με παραγωγούς οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον και θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα. Επίσης αποφάσισε για την καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Πιερίας στο θέματα της παραγωγής πιστοποιημένου ποιοτικού ελαιολάδου και προώθησης του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου «Θεϊκό Όλυμπος», να λάβει μέρος και στην 8η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσή Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2017 που θα λάβει χώρα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017 στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό Ανδρομάχης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ