Μενού Κλείσιμο

Με ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια

Νέος κύκλος εκδηλώσεων της οικολογικής ομάδας «Μητέρα γη»

Τον νέο κύκλο εκδηλώσεών της ανακοίνωσε η οικολογική ομάδα «Μητέρα γη». Ο νέος κύκλος περιλαμβάνει ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια που οι διοργανωτές ευελπιστούν να συμβάλουν στο «να αφουγκραστούμε περισσότερο τα συναισθήματά μας και να δώσουμε προτεραιότητα στις δικές μας ανάγκες».

Η πρώτη μας ομιλία είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και έχει θέμα τον Βελονισμό με ομιλήτρια την Νίβες Σκαράλε, ιατρό αναισθησιολόγο και εφαρμογή στον ιατρικό βελονισμό. Η κ. Σκαράλε θα αναδείξει τα οφέλη της επιλογής του βελονισμού σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου θα γίνει καθιερωμένη κοπή πίτας και παράλληλα ομιλία της Νίκης Σαρακασίδου ειδική σύμβουλος χορτοφαγικής και Vegan διατροφής, η οποία θα παρουσιάσει χορτοφαγικές συνταγές.
Ακολουθεί στις 10 Φεβρουαρίου ομιλία με τον κ. Προφέτη Γιώργο Business & Life coach με θέμα Διαχείρηση στρες και αντιμετώπισή του άγχους. Ο κ. Ιγνάτιος Μειμάρης στις 24 Φεβρουαρίου θα κάνει σεμινάριο με θέμα την Ηγεσία, τι είναι και ποιος τη χρειάζεται. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Τσετιανού Ιωάννα στις 3 Μαρτίου θα εισάγει το κοινό στον κόσμο της επικοινωνίας και όλων όσων συμβάλουν για να κάνουν τις σχέσεις μας καλύτερες. Είναι το δεύτερο βιωματικό, συνέχεια του πρώτου.
Στις 4 Μαρτίου η Φεβρονία Δημούση γυμνάστρια με ειδικότητα στη γιόγκα και το θεραπευτικό μασάζ θα διδάξει τεχνικές ευεξίας μέσα από τη συνειδητή αναπνοή την κίνηση και την χαλάρωση. Στις 10 Μαρτίου Κωνσταντίνος Φυτόπουλος, ψυχίατρος, ομοιοπαθητικός και ψυχοθεραπευτής γνωστός και από τα επιτυχημένα βιωματικά εργαστήρια που οργανώνει θα μιλήσει με θέμα την αναζήτηση της γαλήνης του νου μας.
Τον Απρίλιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα γίνει το 4ο Υπαίθριο παζάρι με διπλό σκοπό, την επαναχρησιμοποίηση και την ενίσχυση του συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας. Συγκεντρώνονται αντικείμενα για το παζάρι στα γραφεία του συλλόγου διαβητικών κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 – 12:30, Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 1ος όροφος,Τηλ. επικοινωνίας: 23510 47781 Μαρία Χατζημωισιάδου & Σωτηρία Ουσταμπασίδου 697 4809060
Στις 29 Απριλίου η Σάρα Καραβασίλη, Κοινωνιολόγος – Δασκάλα Γιόγκα – Διαλογισμού, θα μιλήσει για τη γιόγκα πέρα από την άσκηση και πως συμβάλει στην εξέλιξή και στην αντιμετώπιση καταστάσεων στην καθημερινότητά μας. Η επόμενη δράση είναι διήμερη το Σάββατο 12 Μαΐου ο Γιάγκος Μπαντελης, Κβαντικός γιατρός θα μιλήσει για την κβαντική ιατρική και πως ο καλύτερος γιατρός για τον καθένα μας είναι ο εαυτός μας. Την Κυριακή 13 Μαΐου στο πλαίσιο μιας ημερήσιας εκδρομής οι φίλοι της οικολογικής ομάδας «Μητέρα γη» θα επισκεφθούν την Σχολή του Αριστοτέλη στη Νάουσα, έναν ιστορικό τόπο παγκόσμιας σημασίας με εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, φυσικές σπηλιές, πυκνή βλάστηση και με υψηλή θετική ενέργεια.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις 3 Ιουνίου με τον Γιώργο Κατσαντώνη Healing Tao Certified Instructor με θέμα την Καλλιέργεια της Ζωτικής Δύναμης στο Chi Kung και στο Tai Chi».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ