Μενού Κλείσιμο

Με νέο Δ.Σ. η Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για τον Πέλεκα, με την κ. Σωτηρία Πουζουκλίδου, να παραμένει στην προεδρία.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Σωτηρία Πουζουκλίδου, Αντιπρόεδρος: Σουλτάνα Τελμετίδου, Γραμματέας Α: Ελευθέριος Λαζαρίδης, Γραμματέας Β: Ζαχαρούλα Λιακοπούλου, Ταμίας: Βασίλειος Αραμπατζής και Μέλη: Νικόλαος Τσουπέης και Ελένη Φωτιάδου Αναπληρωματικά: Ευγενία Τελμετίδου, Κων/νος Νικολαίδης και Νικόλαος Παντελιάδης Εξελεγκτική επιτροπή: Κώστας Τσαχουρίδης, Ευαγγελία Γκανά και Μαρία Τζιόλα

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου Δ.Σ. ο σύλλογος «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα», τονίζει για μια ακόμη φορά πως δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος για πλημμύρες. «Τα έργα που έχουν γίνει στον Πέλεκα είναι αποσπασματικά και δεν αποτελούν λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων.

Η αντιπλημμυρική προστασία πάει χέρι-χέρι με την προστασία και ανάδειξη όλων των ρεμάτων και την ολιστική αντιμετώπιση της λεκάνης απορροής από το πλέον ορεινό σημείο εώς την εκβολή της στην θάλασσα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να εκπονηθεί ενα σχέδιο εξυγίανσης, ανάπλασης, προστασίας και ανάδειξης του ποταμού Λεύκου (Πέλεκας). 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σχετίζονται με την κλιματική κρίση και εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά (ανα 2 χρόνια). Ελπίζουμε, αυτόν τον Νοέμβρη να μην ξανά ζήσουμε τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ