Μενού Κλείσιμο

Με μικρές αλλαγές το πρόγραμμα

Σήμερα στην Πιερία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Περιοδεία στην Πιερία θα πραγματοποιήσει σήμερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Χθες το απόγευμα, το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τροποποιήθηκε (σε ώρα και σημεία επισκέψεων) και τελικά στην Κατερίνη, θα βρίσκεται στις 11:00 το πρωί (αντί για 11:30 όπως είχε αρχικώς ανακοινωθεί).

 

Ο κ. Μητσοτάκης, θα ξεκινήσει την περιοδεία του το πρωί από τη λαϊκή αγορά Αιγινίου (9:30) και στη συνέχεια (10:00) θα επισκεφθεί τον Κολινδρό.

Μια ώρα μετά (11:00) θα είναι στην Κατερίνη και στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, όπου θα έχει συναντήσεις με πολίτες και ανθρώπους της αγοράς.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βροντού (12:30) και στις 13:00 στην Καρίτσα (Καφενείο Παντζιάλα). Στις 14:00 θα είναι στο Λιτόχωρο (Κάβα Φούντου).

Το απόγευμα στις 18:00 θα επισκεφθεί την Λεπτοκαρυά, ενώ με τα στελέχη του κόμματος θα συναντηθεί στις 19:00 στο ξενοδοχείο Cavo Olympo στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Εκτός από την αλλαγή στις ώρες κάποιων επισκέψεων, από το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «βγήκε» και η επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ