Μενού Κλείσιμο

Με ΛΑ.Ε ουσιαστική αντιπολίτευση

Νίκος Χουντής:

Αναγκαιότητα η δημιουργία «ενός πολύπλευρου και ισχυρού αντιμνημονιακού μετώπου» σύμφωνα με τον κ. Χουντή, ο οποίος επισκέφθηκε την Πιερία και είχε συναντήσεις με φορείς και πολίτες.

Εν όψει των ευρωεκλογών του Μαϊου, την Κατερίνη επισκέφθηκε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής στο πλαίσιο περιοδείας του σε νομούς της Μακεδονίας. Τον κ. Χουντή υποδέχτηκαν και συνόδευσαν κατά την περιοδεία οι Παντελιάδης Νίκος και Παντελίδης Ζαχαρίας, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας του νομού Πιερίας.

Κατά την παραμονή του στην περιοχή μας, ο ευρωβουλευτής επισκέφτηκε και συνομίλησε με εμπόρους στον πεζόδρομο της Κατερίνης, άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που βιώνουν, τους ενημέρωσε για τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας, τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που ανέλαβε στο ευρωκοινοβούλιο με σκοπό την εύρεση μιας διεξόδου από την φορολογική λαίλαπα των μνημονίων που επιβλήθηκαν στην χώρα μας και δεσμεύτηκε να ακολουθήσει με συνέπεια την προσπάθεια ελάφρυνσης των πολιτών από τα βάρη που της επιβλήθηκαν.

Κατόπιν επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και συνομίλησε με τον διοικητή του κ. Ανέστη Μυστρίδη για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, τις υφιστάμενες ελλείψεις καθώς και τον σχεδιασμό που υπάρχει για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του νομού μας, καθώς και την πιθανή αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου, μέσα από μια πληρέστερη στελέχωση και σχεδιασμένη προσέγγιση των αναγκών του.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ο κ. Χουντής, κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές την Λαϊκή Ενότητα, για να υπάρξει ουσιαστική αντιπολίτευση σε Βουλή και Ευρωβουλή και να αποκτήσουν δύναμη οι αγώνες των εργαζομένων και των κινημάτων

Παράλληλα, τόνισε την βαθιά ανάγκη της κοινωνίας για ένα εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στις σκληρές μνημονιακές πολιτικές, που «η Λαϊκή Ενότητα διαθέτει αλλά και υπηρετεί με συνέπεια και ήθος από την αρχή»

Ο Ευρωβουλευτής της ΛΑΕ (και εκ νέου υποψήφιος) δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την αναγκαιότητα για δημιουργίας «ενός πολύπλευρου και ισχυρού αντιμνημονιακού, δημοκρατικού, προοδευτικού μετώπου, απαρτιζόμενο από κόμματα και κινήματα που προσβλέπουν στον ίδιο πολιτικό στόχο.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ