Μενού Κλείσιμο

Με «καθολική» αποδοχή

Με 195 ψήφους επανεξελέγη στη θέση του Κοσμήτορα της Βουλής ο Κ. Κουκοδήμος

Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, εξελέγησαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς του Σώματος. Ψήφισαν, συνολικά, 195 βουλευτές, με ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.
Ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος ψηφίστηκε με το σύνολο των παρισταμένων 195 βουλευτών.
Με αφορμή την επανεκλογή του ο βουλευτής Πιερίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης αλλά και τους συναδέλφους του από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες για την καθολική αποδοχή.

Τα αποτελέσματα
Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν ο κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου με 194 ψήφους και 1 «παρών» και ο κ. Γεώργιος Πάντζας με 192 ψήφους και 3 «παρών», ενώ από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος με 195 ψήφους.
Για το αξίωμα του Γραμματέα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγησαν η κυρία Αναστασία Γκαρά με 194 ψήφους, ο κ. Μάριος Κάτσης με 194 ψήφους, ο κ. Ιωάννης Σαρακιώτης με 194 ψήφους και ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός με 194 ψήφους. Από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης με 195 ψήφους, ενώ από την τρίτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξελέγη η κυρία Χαρά Κεφαλίδου με 194 ψήφους.

Στην Ιερουσαλήμ προσκεκλημένος σε διεθνές συνέδριο
Ο Κώστας Κουκοδήμος θα επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ προκειμένου να συμμετάσχει σε Διεθνές Συνέδριο Israel Allies Foundation για το διήμερο 8-10 Οκτωβρίου 2017.
Στο σημαντικό αυτό συνέδριο θα συμμετάσχουν Βουλευτές, ειδικοί επιστήμονες και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο.
Το Ίδρυμα Israel Allies Foundation είναι αφιερωμένο στο στόχο της προώθησης της επικοινωνίας και της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ βουλευτών και νομοθετών ανά τον κόσμο, οι οποίοι συμμερίζονται την πεποίθηση ότι το κράτος του Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπάρχει ειρηνικά μέσα σε ασφαλή σύνορα.
Εργάζεται με βάση τις Ιουδαϊκο-χριστιανικές αξίες για την προώθηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ μελών εθνικών και επαρχιακών νομοθετικών οργάνων παγκοσμίως.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ