Μενού Κλείσιμο

Με καινούργια άσφαλτο στο Έλος Βαρικού

«Πλήρης αναβάθμιση των Αγροτικών Υποδομών», σύμφωνα με το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Ακόμη δυο χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας, προστέθηκαν στον μακρύ, κατά το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, κατάλογο των έργων αγροτικής υποδομής, που εκτελέστηκαν από τον Δήμο.

Ήδη, ανακατασκευάστηκε, με άσφαλτο σε πλάτος πέντε μέτρων και παραδόθηκε την περασμένη στους αγρότες του Έλους Βαρικού, (περιοχή ευθύνης του Τ.Ο.Ε.Β.), ο δρόμος που διέρχεται παράπλευρα από τον Χελοπόταμο, δυτικά της Εθνικής Οδού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Δίου – Ολύμπου έχει υποβάλει πρόταση στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών και το πρώτο δίμηνο του 2019, αναμένει την έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή έργου ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων του Λιτοχώρου, συνολικού μήκους 7.852,00μ, προϋπολογισμού 868.000€ και ειδικότερα στις περιοχές «Γουμαρά», «Σφαγεία» Πλάκας και «Μαυρονέρι» Βαρικού.
Η ανακοίνωση του Δήμου Δίου-Ολύμπου καταλήγει, επισημαίνοντας (με στόμφο), πως «ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, συνεχίζουν με σταθερούς ρυθμούς τα έργα που διευκολύνουν την πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές, με στόχο την ασφαλέστερη πρόσβαση των αγροτών και των γεωργικών μηχανημάτων.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ