Μενού Κλείσιμο

Με… εκατέρωθεν αιτήματα

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την μετεγκατάσταση του Τελωνείου στις πρώην εγκαταστάσεις του δημόσιου ΚΤΕΟ «αιτήθηκε» ο Στέργιος Καστόρης, ενώ η κ. Μαυρίδου τη διαπλάτυνση του δρόμου προς το Νοσοκομείο και της 13ης Εθνικής Οδού.

Η ομαλή μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Πιερίας ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν χθες ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καστόρης και η αντιπεριφεριεάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Ωστόσο, η συνάντηση ήταν μια ευκαιρία να τεθούν και μια σειρά αιτημάτων… εκατέρωθεν

Ο βουλευτής, μετά από επαφές που είχε με τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επισκέφτηκε, το πρωί της Τρίτης, την αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο της προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα διευθέτησης ορισμένων σοβαρών εκκρεμοτήτων, όπως η μεταφορά του αρχείου της Διεύθυνσης και η εγκατάσταση κλιματισμού στα νέα γραφεία της.
Η κ. Μαυρίδου τον διαβεβαίωσε πως εντός των επόμενων ημερών θα λυθούν και τα δυο ζητήματα, καθώς για το πρώτο αναζητείται ήδη η οικονομικότερη προσφορά, ενώ για το δεύτερο έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι από την Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας.
Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε επίσης -ως συνέχεια παλιότερων επαφών του βουλευτή με την αντιπεριφερειάρχη – και το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του Τελωνείου Κατερίνης, από τους χώρους ιδιώτη που σήμερα μισθώνει η υπηρεσία, στις εγκαταστάσεις του ανενεργού εδώ και καιρό δημόσιου ΚΤΕΟ, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης δημόσιων πόρων.
Η κ. Μαυρίδου ενημέρωσε τον βουλευτή πως το θέμα απασχολεί ήδη την περιφέρεια και δεσμεύτηκε να γνωστοποιήσει, εντός δέκα ημερών, την απόφασή της.
Επείγοντα ζητήματα που απασχολούν την Πιερία, όπως η διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στο νέο Νοσοκομείο και η διαπλάτυνση της 13ης εθνικής οδού, έθεσε και η αντιπεριφερειάρχης, ζητώντας τη συνδρομή των βουλευτών για την επίλυσή τους.
Τα θέματα αυτά, όπως και άλλα, αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο μιας ευρύτερης συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ