Μενού Κλείσιμο

Με δωρεά αλληλεγγύης

Ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών στον Διοικητή του Νοσοκομείου

Πέρα από τον «εθιμοτυπικό» χαρακτήρα, η συνάντηση είχε και ουσιαστικό περιεχόμενο, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας, να παραδίδει στο Νοσοκομείο πέντε καινούργια αμαξίδια μεταφοράς ασθενών

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και τέως πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας και μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της καλής συνεργασίας των φορέων που εκπροσωπούν. Ο Διοικητής κ. Μυστρίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας κ. Συμεωνίδη για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης μέχρι σήμερα, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και τα μελλοντικά σχέδια.

Ο κ. Συμεωνίδης κατά την επίσκεψη του, παρέδωσε πέντε καινούργια αμαξίδια μεταφοράς ασθενών στο Νοσοκομείο, δωρεά του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας, ενώ ο κ. Μυστρίδης από την πλευρά του  ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Συμεωνίδη όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού, για την έμπρακτη βοήθεια τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ