Μενού Κλείσιμο

Με δική του πρόταση και συνδυασμό

Και ο Θανάσης Καλαϊτζής ανακοίνωσε υποηφιότητα για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

 

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου (εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό του νυν δημάρχου) Θανάσης Καλαϊτζής, προσέθεσε το όνομά του, στον «μακρύ κατάλογο» των υποψηφίων που διεκδικούν (ή θα διεκδικήσουν) το Δήμο Δίου-Ολύμπου, στις εκλογές του 2019.

Με ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπαιδευτικός Θανάσης Καλαϊτζής, δηλώνει (χωρίς περιστροφές) την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Στην επιστολή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στη δωδεκαετή παρουσία μου στα Δημοτικά πράγματα του τόπου μας, είτε κατά την περίοδο Καποδίστρια, είτε κατά την περίοδο Καλλικράτη, στρατεύτηκα με ανθρώπους που πίστεψα, εκλέχτηκα ανελλιπώς, ανάμεσα στους πρώτους για τρεις θητείες και υπηρέτησα σε κάθε περίπτωση, το Δήμο. Το Δήμο μας, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι και να υπηρετώ και στο εξής.

Με μεγάλη μου χαρά και κάθε ατομικό μου κοινωνικά τίμημα. Φιλοδοξώ, από τη θέση του Δημάρχου αυτή τη φορά. Φιλοδοξώ και παράλληλα εργάζομαι ακούραστα για το λόγο αυτό.

Εργάζομαι και κυρίως Συνεργάζομαι, καθώς η διοίκηση του Δήμου προϋποθέτει την ομαδική δουλειά. Σε κάθε στάδιο και σε κάθε επίπεδο. Γνωρίζω τις δυνατότητές μου, γνωρίζω και τις αδυναμίες μου. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά, τα ζητήματα του τόπου μας αλλά και τους τρόπους για να καλυτερέψουμε την καθημερινότητά μας.

Τους τρόπους για να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε τελικά, έναν υποδειγματικό δήμο. Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα, γνωρίζω καλά και τους περισσότερους από τους ανθρώπους με τους οποίους μαζί θα κάνουμε πράξη, τα κοινά μας σχέδια για το δήμο. Στο επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές του Μαΐου 2019, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το σχέδιο μας για τη νέα Δημοτική περίοδο, τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την προσπάθειά μας, τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας.

Θα έχουμε κυρίως την ευκαιρία, με βάση τις εξελίξεις και το προεκλογικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο Δήμο μας, να κουβεντιάσουμε, να διαφωνήσουμε, να επαναπροσδιορίσουμε μαζί και να συνεργαστούμε για να πετύχουμε καινούργια πράγματα, για τη νέα αυτοδιοίκηση του τόπου μας.

Η απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου στις ερχόμενες εκλογές και το οικονομικό κόστος που αυτό συνεπάγεται, χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνον από δύο πηγές: Την οικογένεια μου και τους συνυποψηφίους μου. Τους Ευχαριστώ, για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου δίνουν, σε κάθε μου βήμα, τους ευχαριστώ, καθώς μας απαλλάσσουν από στηρίγματα και βαρίδια κάθε είδους.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ