Μενού Κλείσιμο

Με αρωγό τη Μονή Βατοπαιδίου

Πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών και νέων στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και συγκεκριμένα 106 κιλά τυρί, 102 κιλά κασέρι και 1000 λίτρα γάλα μακράς διαρκείας, που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στον Εκκλησιαστικό Ξενώνα στον Σβορώνο και στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης, όπου θα φιλοξενηθούν και το φετινό καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά από ομόδοξες χώρες και από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Τοπικής Εκκλησίας αντίστοιχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ για τη διαρκή του συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο  έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης κι ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των παιδιών και νέων φροντίδες της τοπικής Εκκλησίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ