Μενού Κλείσιμο

Με αγάπη για την πόλη του

Και ο Δημήτρης Κεραηλίδης υποψήφιος δήμαρχος

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης στις εκλογές του Μαϊου, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος Δημήτρης Κεραηλίδης. Το όνομα του Συνδυασμού του είναι «Αγαπώ την πόλη μου», αφού η αγάπη για την πόλη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κεραηλίδης, είναι αυτή που τον ώθησε να πάρει την απόφαση κατάρτισης δικού του συνδυασμού.

Στην πρώτη του συνέντευξη, απέφυγε διακριτικά να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι ο καθένας από την πλευρά του να βάλει το δικό του λιθαράκι για την ανάπτυξή της και κυρίως οι πολίτες της, να μην βρίσκονται προ εκπλήξεως για κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που γίνεται ή πρέπει να γίνει.

Ο Δημήτρης ο Κεραηλίδης, είναι ο τρίτος δημοσιογράφος που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί ενόψει των εκλογών του Μαίου στο Δήμο, αφού ήδη στον συνδυασμό του κ. Νταντάμη συμμετέχει η συνάδελφος Χριστίνα Σιδηροπούλου, ενώ και με τον συνδυασμό του κ. Κουκοδήμου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ο δημοσιογράφος (και επί χρόνια συντάκτης του αγροτικού ρεπορτάζ) Γιάννης Τσιμπονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην «πρώτη» του Δημήτρη Κεραηλίδη, εκτός από πολλοί φίλοι του, το παρών έδωσαν και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι της Πιερίας, είτε ασχολούνται με το «πολιτικό» είτε με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Πάντως οι υποψηφιότητες για το δημαρχιακό θώκο, δεν έχουν κλείσει, αφού ενδεχομένως να έχουμε (τουλάχιστον) ακόμη μια και μάλιστα, επίσης, από τον δημοσιογραφικό κόσμο. Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των υποψηφίων δημάρχων Κατερίνης ανέρχεται στους οχτώ (Σ. Χιονίδης, Κ. Κουκοδήμος, Γ. Νταντάμης, Αθ. Λιακόπουλος, Γρ. Ζάννας, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Κεραηλίδης συν ένας υποψήφιος που λογικά θα είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης)

Να θυμήσουμε ότι για την κατάρτιση του Συνδυασμού απαιτείται ως ελάχιστος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τα 50 άτομα, με υποχρεωτική ποσόστοση συμμετοχής για τις γυναίκες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ