Μενού Κλείσιμο

Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι θεσμός που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας που αναδεικνύει τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών με την υποστήριξη των δασκάλων τους και του σχολείου.

Οι εφαρμογές που παρουσίασαν οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με την υποστήριξη και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού πληροφορικής Πασαλίδη Στυλιανό και τον εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας Παπαδόπουλο Θεόδωρο είχαν θεματολογία που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης δίνοντας ένα δυναμικό παρόν.

Ευχαριστούμε την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε και να παρουσιάσουμε τις εργασίες των μαθητών, καθώς και το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης που συμμετείχαν επίσης με ενδιαφέρουσες πρωτοπόρες εργασίες. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν τρεις ερευνητικές εργασίες projects, e-posters, επίσης παρακολουθήσαμε αξιόλογα workshops και ξεναγηθήκαμε στους θαυμάσιους χώρους του κέντρου «ΝΟΗΣΙΣ». Στο συνέδριο παρευρέθησαν η δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης Τουλίκα Μαρία, ο εκπαιδευτικός της πληροφορικής Πασαλίδης Στυλιανός, ο εκπαιδευτικός της αγγλικής γλώσσας Παπαδόπουλος Θεόδωρος και ο διευθυντής του σχολείου Τσακιρίδης Βασίλης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ