Μενού Κλείσιμο

Μαθήματα ζωής για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επανεκπαιδεύονται Δημοτικοί Υπάλληλοι της Κατερίνης

Πρόγραμμα επανεκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Κατερίνης, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED) υλοποιείται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Οι συμμετέχοντες, είχαν αποκτήσει Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Ανανήπτη και καλούνται μετά την πάροδο της διετίας να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να μπορούν, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη να παρέχουν πολύτιμη βοήθεια, για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.
Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Κατερίνης έχει θωρακίσει τους Δημοτικούς χώρους, με την τοποθέτηση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών (ΑED), σε εμφανή σημεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, του Δημοτικού Αμαξοστασίου, στον πεζόδρομο, στα δημοτικά αθλητικά κέντρα, στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό κέντρο, στην Αστική Σχολή, όπου συναθροίζεται καθημερινά πλήθος κόσμου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ