Μενού Κλείσιμο

Μάθημα… Joomla

Από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας

Τις ευκαιρίες προώθησης των προϊόντων τους που παρέχει το Joomla, ανακάλυψαν μέλη του Επιμελητηρίου σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιμελητηριακή Σχολή

Στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας που στεγάζεται στην οδό Γεωργ. Ολυμπίου 1, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή μια ακόμη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας του Joomla.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τους διαχειριστές της Ελληνικής Κοινότητας του Joomla, για την τιμή να έρθουν εθελοντικά στην Κατερίνη για την παρουσίαση του Joomla.

Το Joomla είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το χρησιμοποιήσει, να το τροποποιήσει για τις ανάγκες προβολής του δικού του περιεχομένου ή να διερευνήσει τις δυνατότητες του χωρίς να πρέπει να πληρωθεί κάποια άδεια χρήσης σε κανέναν. Τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, βασίζεται στην κοινότητα των χρηστών της εφαρμογής και στην εθελοντική συμμετοχή τους, σε δράσεις που την αφορούν, την υποστηρίζουν και την προωθούν.

Στην παρουσίαση έγινε μια πλήρης ανάλυση για το πώς λειτουργεί, ποια βήματα ακολουθούνται, τα δικαιώματα των χρηστών οι δυνατότητές του και οι ευκαιρίες αξιοποίησης του Joomla ως ένα πλήρες και ασφαλές πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, από τους επαγγελματίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και τονίστηκε ότι σε αυτήν την προσπάθεια χωρούν όλοι και ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει, να συμμετέχει και να προσφέρει στην ελληνική κοινότητα του Joomla στην διεύθυνση joomla.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ