Μενού Κλείσιμο

Λύστε τη σιωπή…

Εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για την Ενδοοικογενειακή Βία

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής  βίας έλαβε χώρα, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Κατερίνη, έπειτα από πρωτοβουλία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας και των Τομέων Δικαιοσύνης και Γυναικών, σε συνεργασία με τη δράση «Λύσε τη Σιωπή». Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη, ο οποίος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο μια σειράς κοινωνικών εκδηλώσεων (πέραν των κομματικών) που έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. στην Πιερία.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Τομεάρχη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας κ. Λευτέρη Κλώνο, τον Υπεύθυνο Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΟ.Δ.Ε. Περικλή Γιδαράκο και την Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών κ. Ρούλα Βαβατσούλα.

Στη συνέχεια, η εμπνεύστρια της δράσης «Λύση τη Σιωπή» Ανατολή Κωνσταντινίδου, Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη παρουσίασε τους σκοπούς αυτής της πρωτοβουλίας. Ακόμη, ομιλητές αυτής της ενδιαφέρουσας κοινωνικής εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, Ιατροδικαστής, η κ. Βασιλική Αμοιρίδου, Δικηγόρος παρ’ Εφέταις Θεσσαλονίκης και η κ. Ζωή Χατζηκυριάκου, Ψυχολόγος Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης – Ψυχιατρικός Τομέας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ