Μενού Κλείσιμο

Λύση με κυκλικό κόμβο

Οι εργασίες ξεκίνησαν στη διασταύρωση 5 δρόμων στο γήπεδο του Πιερικού

Στο σύνολο των παρεμβάσεων που εκτελούνται πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού), από τον Δήμο και την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, προκειμένου να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Έφεσσο, την Περιφερειακή οδό και την πόλη της Κατερίνης εντάσσονται οι εργασίες, που είναι σε εξέλιξη στους δρόμους γύρω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις απαραίτητες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο μπροστά από την κεντρική είσοδο του Α’ΔΑΚ τέμνονται πέντε δρόμοι, στους οποίους με το πέρας των εργασιών, θα υφίσταται ροή ελέγχου κυκλοφορίας μέσω κυκλικής ρύθμισης, ενώ παράλληλα με τη λειτουργία ενός κόμβου στο ανατολικό τμήμα του γηπέδου εξασφαλίζεται ότι η προσβασιμότητα από και προς το εσωτερικό του γηπέδου θα γίνεται με χαμηλή ταχύτητα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και ταυτόχρονα με τις εργασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Αφού πρώτα υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης, πως η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, τονίζει πως με τα παράλληλα έργα οδοποιίας στο συγκεκριμένο σημείο διευκολύνεται η κυκλοφορία και η πρόσβαση πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, αναβαθμίζονται οι υποδομές και βελτιώνεται η καθημερινότητα των δημοτών. «Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση σύμφωνα με το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των έργων που υλοποιούμε σε όλο το εύρος του Δήμου μας», κατέληξε ο δήμαρχος Κατερίνης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ