Μενού Κλείσιμο

«Λευκή νύχτα» η 13η Ιουλίου

Στόχος η τόνωση της αγοράς

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη στις 7:30 το απόγευμα, αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά η συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» για την αγορά της πόλης μας.

Εδώ και  αρκετό καιρό το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης έχουν αποφασίσει να προσφέρουν μια «Λευκή νύχτα» και στο καταναλωτικό κοινό της Πιερίας. Ήδη από τα τέλη Μαϊου, ο κ. Ρέχας (παρόντων της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, του δημάρχου Κατερίνης, και του προέδρου του ΕΒΕ) είχε εκφράσει την πρόθεσή του να διοργανωθεί μια τέτοια δράση και στην Κατερίνη. Και οι τρεις εκπρόσωποι φορέων τότε συμφώνησαν στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, η οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2018, για πρώτη φορά.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια συνάντησης του δημάρχου με τον Κώστα Ρέχα, συζητήθηκε και η διοργάνωση στις 13 Ιουλίου με την συνεργασία του Δήμου Κατερίνης, του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου «της 1ης Λευκής Νύχτας», μίας διοργάνωσης στη διάρκεια της οποίας, οι καταναλωτές έως αργά το βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε προνομιακές τιμές και παράλληλα να διασκεδάσουν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, με μουσικά κ.α. events που προγραμματίζονται.

«Η κοινή προώθηση ενεργειών, η άμεση υλοποίηση προτάσεων και ιδεών που θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση του τουριστικού πλεονεκτήματος της Κατερίνης και στην τόνωση της αγοράς της και του επιχειρείν, μας βρίσκουν διαχρονικά άμεσους αρωγούς και συμπαραστάτες» είχε τονίσει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Από την πλευράτου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ρέχας, είχε επισημάνει σχετικά πως «Μέσα από συντονισμένες ενέργειες και με την ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης στοχεύουμε στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς, στη δημιουργία ενός ενιαίου εμπορικού κέντρου με πολλαπλές δυνατότητες. Πιο συγκεκριμένα, στην αναβάθμισή της ως έναν ελκυστικό προορισμό για αγορές, ψυχαγωγία, καθώς και ως χώρο φιλοξενίας πολιτιστικών events».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ