Μενού Κλείσιμο

«Κυκλοφοριακή ανάσα»

Διάνοιξη τμήματος της οδού Καζαντζάκη στην περιοχή Μαρτίου, από τον Δήμο Κατερίνης

«Σε μία περιοχή, η οποία αναπτύσσεται συστηματικά και αρμονικά με τη νέα διάνοιξη αναβαθμίζεται βελτιώνεται η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων», δηλώνει ο δήμαρχος

Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Καζαντζάκη, σύμφωνα με τον Δήμο Κατερίνης.

Η συγκεκριμένη οδός, συνδέει την οδό Τυρταίου με την οδό Βαλαωρίτου, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την πρόσβαση στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και στο 19ο Δημοτικό Σχολείο προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Η πρώτη φάση των εργασιών οδεύει στην τελική ευθεία και εκτός της διάνοιξης επικεντρώνεται στην τοποθέτηση κρασπέδων και στη χαλικόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος.

 «Σε μία περιοχή, η οποία αναπτύσσεται συστηματικά και αρμονικά με τη νέα διάνοιξη αναβαθμίζεται βελτιώνεται η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης.

 «Η απόδοση αυτού του δημόσιου χώρου στην καθημερινότητα των δημοτών θα συμβάλλει στην κυκλοφοριακή ανακούφιση της περιοχής» επισημαίνει από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος τονίζοντας παράλληλα «την αναγκαιότητα της διάνοιξης, τόσο για την ασφαλή πρόσβαση στο χώρο του σχολείου και του Ιερού Ναού, όσο και γενικότερα στην κατεύθυνση εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών υποδομών στην περιοχή».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ