Μενού Κλείσιμο

Ξεκίνημα για… ΣΥΝθεση

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμου κατέθεσε ενώπιον πολλών συνδημοτών του, την αυτοδιοικητική του πρόταση, καλώντας τους σε συμπόρευση και ΣΥΝθεση

«Ηχηρή πρεμιέρα» για τον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο που το βράδυ της Κυριακής παρουσίασε στους δημότες την πρότασή του για το δήμο Δίου Ολύμπου, στο κατάμεστο από κόσμο πάρκο του Λιτοχώρου.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος άνοιξε ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο για το δήμο Δίου Ολύμπου με την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση στο Λιτόχωρο, δίνοντας το στίγμα της δημοτικής του παράταξης, το όνομα της οποίας είναι ΣΥΝθεση.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τον Βαγγέλη Γερολιόλιο παρουσίασε στο κοινό ένας μαθητής του, γιατρός πια, o Mενέλαος Κυριακάκης, που μίλησε για τον «καθηγητή του»  και τον κάλεσε στο βήμα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου μίλησε για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου, κατέθεσε τις προτάσεις του για σημαντικούς τομείς ανάπτυξης της περιοχής όπως η γεωργία, ο τουρισμός, ο Όλυμπος, στηλίτευσε τη διοίκηση του δήμου, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα συγκροτηθεί ο προγραμματικός του λόγος και έδωσε το στίγμα της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείται.

Έκανε εκτενή αναφορά στον Τουρισμό και ειδικά στον Όλυμπο και τη δυνατότητα αξιοποίησης  του μεγάλου πλεονεκτήματος που δίνει σε όλο το δήμο το ισχυρό brand name.

Ανέπτυξε τις δράσεις στις οποίες θα δώσει έμφαση η δημοτική του παράταξη, σε θέματα βασικών υποδομών όπως η άρδευση, η διαχείριση των λυμάτων, η προστασία των ακτών από τη διάβρωση, η προώθηση του τουριστικού προϊόντος, ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του δήμου, η βελτίωση των παροχών προς τους δημότες, η σωστή και διαφανή διαχείριση των οικονομικών.

Μίλησε για τις σημαντικές δυνατότητες των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων που άφησε ανεκμετάλλευτες η απερχόμενη διοίκηση του δήμου Δίου Ολύμπου και δράσεων που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Βαγγέλης Γερολιόλιος κάλεσε τους δημότες σε συμπόρευση λέγοντας: «Ένας και μόνο είναι ο στόχος αυτής της υποψηφιότητας. Να προσφέρω στον τόπο μου  όλες μου τις δυνάμεις, όπως έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να κάνω, από όποια θέση ευθύνης είχα,. Γνωρίζω ότι το ίδιο θέλετε κι εσείς.  Ξέρω πως όσοι ζούμε σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, τον αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε  να ανεβαίνει, να «ψηλώνει», να φτάνει μέχρι τις κορυφές του Ολύμπου.  Σας καλώ λοιπόν να βαδίσουμε μαζί αυτή την όμορφη διαδρομή.  Σας καλώ να περπατήσουμε μαζί το δρόμο αυτό, Σας καλώ να δώσουμε στον τόπο μας ό,τι του αξίζει»!

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου,  οι πρώην δήμαρχοι Δημήτρης Καραϊσκος, Γιάννης Τσαρούχας, Γιώργος Παπαθανασίου, Μάκης Παπαδημητρίου και Θανάσης Τσιφοδήμος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι  Στέφανος Μπιτόπουλος και Τάκης Τσιμήτρης ,  δημοτικοί και τοπικοί  σύμβουλοι του Δήμου Δίου – Ολύμπου ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης,  η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μίνα Στρίμπα, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας  Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου,  οι  Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας και Δίου – Ολύμπου Θεόδωρος Πυρόβολος ,   και πλήθος δημοτών από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Δίου Ολύμπου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ