Μενού Κλείσιμο

Ξεκινά η πορεία προς το Συνέδριο

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Στις 3 Μαρτίου η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων από την Πιερία

Έκτακτο συνέδριο θα πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά.

Ήδη, για τις ανάγκες των προσυνεδριακών διαδικασιών έχουν συγκροτηθεί επιτροπές: Πολιτικής Εισήγησης, Καταστατικού και Οργάνωσης Συνεδρίου στις οποίες έχουν οριστεί ως συντονιστές μέλη της Ε.Γ. του Κινήματος Αλλαγής.

Ο μέγιστος αριθμός των εκλεγμένων συνέδρων ορίζεται στους 3.500 και κατανέμεται αναλογικά με βάση τον αριθμό μελών κάθε Τοπικής Οργάνωσης, ενώ οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος για εκλογή του ως Σύνεδρος για το «Συνέδριο».

Όποιος πολίτης δεν είναι μέλος και επιθυμεί να λάβει μέρος στην εκλογή συνέδρων, μπορεί μέσω της σχετικής πλατφόρμας, να εγγραφεί στα μητρώα του κόμματος έως τις 15/02/2019 και ώρα 20.00., με αντίτιμο 3 ευρώ.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία επίσης 15/2/2019 τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην «ιστοσελίδα» του Κινήματος Αλλαγής kinimaallagis.gr, να διορθώσουν – επικαιροποιήσουν – συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο μητρώο μελών.

Η υποβολή υποψηφιότητας από τα γραμμένα στο μητρώο μέλη κατατίθεται είτε μέσα από την «Ιστοσελίδα» είτε στις κατά τόπους Ν.Ε που θα τις διαβιβάσουν στην Κ.Ε.Ε.Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 20 /02 /2019 .

Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης από υποβληθείσα υποψηφιότητα λήγει την δωδεκάτη (12η ) μεσημβρινή της 22/02/2019.Το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας θα αναρτηθεί στην «Ιστοσελίδα» και θα αποσταλεί στις Ν.Ε.

Η εκλογή συνέδρων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2019 , με αντίτιμο 2 ευρώ ενώ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ