Μενού Κλείσιμο

Κορονοϊός – Ειδικά συνεργεία ελέγχου συγκροτεί ο Δήμος Δίου Ολύμπου

Ειδικά συνεργεία ελέγχου τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας, συγκροτεί ο Δήμος Δίου Ολύμπου, μετά από σχετική οδηγία που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και με δεδομένο ότι το επιδημιολογικό φορτίο και στο δήμο της νότιας Πιερίας, παραμένει ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Τα συνεργεία θα αποτελούνται από διοικητικούς υπαλλήλους του Δήμου, αφού ο Δήμος δεν έχει ακόμη δημοτική αστυνομία, και τα οποία θα συνδράμουν το έργο της αστυνομίας στον τομέα αυτό.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος συμμετείχε χθες σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, τον καθηγητή-λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόρδα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και δημάρχους από έξι υγειονομικά επιβαρημένες περιφέρειες της χώρας.

«Ιδιαίτερα ενόψει της εορταστικής περιόδου πρέπει όλοι να κατανοήσουμε, ότι ο μόνος τρόπος για να μην θρηνήσουμε δικούς μας ανθρώπους είναι “να μείνουμε σπίτι”

Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις μας και να απέχουμε από κάθε κοινωνική δραστηριότητα.

Δυστυχώς οι στιγμές ειναι κρίσιμες. Ευτυχώς εξαρτάται ακόμη από μας το αν θα βγούμε από αυτή την περιπέτεια. Ας αναλογιστούμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δίου Ολύμπου

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ