Μενού Κλείσιμο

«Κόρες Πιερίων» και… αλληλεγγύης! Σημαντική βοήθεια στο Παιδικό Χωριό

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν όλες αυτές τις ημέρες έφτασαν στον προορισμό τους!» αναφέρουν σε μήνυμά του οι Κόρες Πιερίων, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν σημαντική βοήθεια για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν φορτώθηκαν σε όχημα που παραχωρήθηκε από το Δήμο Κατερίνης και ταξίδεψαν μέχρι το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, αναφέρουν.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εκφράζουν τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη τους στα μέλη, τους φίλους και τους συμπολίτες μας, που παρόλη τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλοι, ανταποκριθήκανε στο κάλεσμα τους για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού!

«Πράξατε ότι ήταν δυνατόν για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά να χαμογελάσουν και αυτά τα Χριστούγεννα!» τονίζουν στο μήνυμά τους

Όπως σημειώνουν, «κάποιοι από το «υστέρημά» σας, μα όλοι από το «περίσσευμα» της αγάπης σας, βάλατε το δικό σας λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια!

Σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των υπευθύνων και τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και φώτιση για όλους τους ανθρώπους!

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την προσφορά και την πολύτιμη συνδρομή τους:

το Δήμο Κατερίνης

το Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου και τις εξής επιχειρήσεις:

– Τυροκομικά Προϊόντα Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε.

– Κρεοπωλείο Μπιτόπουλος Χοιροτροφική Α.Ε.

– Κρεοπωλείο Νατσιόπουλος & Υιοί

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!», καταλήγουν στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ