Μενού Κλείσιμο

Κομνηνός Δελβερούδης – Συγχαρητήριο στους εκλεγμένους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών

Συγχαρητήριο μήνυμα στους νέους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους από  τον Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Πιερίας κ. Κομνηνό Δελβερούδη 

Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Ιωάννη Ντούμο και στον  επανεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο. 

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα απαιτητικά τους καθήκοντα και καλή θητεία με  σκοπό την αναβάθμιση του τόπου μας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του. 

Συγχαρητήρια και σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των  συνδυασμών που έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα για την εκλογή τους και που  καλούνται να δώσουν μεγαλύτερους αγώνες για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής  διοίκησης. 

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα στους εκλεγμένους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από τον Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Πιερίας κ. Κομνηνό Δελβερούδη 

Συγχαρητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου για την επανεκλογή της  και στους νεοεκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Αθανάσιο Λιακόπουλο και  κ. Χρυσαυγή Δριστά-Λαφατζή. 

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στη θητεία τους με σκοπό τη συνέχιση του έργου της  Περιφέρειας για το καλό του τόπου μας και των πολιτών της Πιερίας. 

 

 

Κομνηνός Δελβερούδης 

Βουλευτής ΝΙΚΗΣ Ν. Πιερίας 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ