Μενού Κλείσιμο

Κοκτέιλ για καλό… σκοπό

Οι Ξενοδόχοι της Κεντρικής Μακεδονίας δεν ξεχνούν του πλημμυροπαθείς της Αττικής

Μία πρωτότυπη συνέργεια μεταξύ των Ξενοδοχειακών Ενώσεων Πιερίας, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό!

Σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προχωρούν οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής συν-διοργανώνοντας, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, το από κοινού Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ, με στόχο τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Οι δραστήριες αυτές Ξενοδοχειακές Ενώσεις, που χρόνια τώρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν αποδείξει έμπρακτα το κοινωνικό προφίλ τους βοηθώντας συνανθρώπους μας και κοινωνικές ομάδες είτε με την παροχή φιλοξενίας είτε με την οικονομικής τους συνεισφορά σε σωματεία και ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα είτε  ακόμα φιλοξενώντας ιατρικό προσωπικό και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας στους Νομούς τους, καλύπτοντας το κενό της πολιτείας, φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτοποριακή από κοινού εκδήλωση με ένα στόχο, την προσφορά στον συνάνθρωπό.

Μπροστά στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστησαν επαγγελματίες και κάτοικοι στη Δυτική Αττική, οι τέσσερις Ξενοδοχειακές Ενώσεις Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής γίνονται για μία βραδιά, μία « Ένωση Προσφοράς και Αλληλεγγύης».

Με το σύνθημα #oloimaziboroume, απευθύνουν πρόσκληση σε όλους μας να συμμετέχουμε στο κοινό φιλανθρωπικό κοκτέιλ στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, στο Allegro Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2). Η εκδήλωση, τελεί  υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων (ΠΟΞ).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ