Μενού Κλείσιμο

 «Κοιτάμε μπροστά, χωρίς εξαρτήσεις»

Τους 8 της Πιερίας παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Μοναδική υποχρέωση του Συνδυασμού να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολλών και στην Πιερία, δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης παρουσιάζοντας τους οχτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού μας

 

Επιστροφή στη γενέτειρα για τον Χρήστος Γιαννούλη, ο οποίος χθες το μεσημέρι παρουσίασε στην Κατερίνη τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Πιερίας.

Ο κ. Γιαννούλης, ήρθε στην Αστική Σχολή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρία Αμανατίδου, όπου τον υποδέχτηκαν εκτός από στελέχη του συνδυασμού του και πολλοί φίλοι.

«Έρχομαι στην πόλη που γεννήθηκα, που είναι θαμμένος ο πατέρας μου, που ζει η μητέρα μου και ο αδελφός μου, που ήταν και θα παραμείνει δημοκρατική, ότι κι αν συμβεί», ήταν τα πρώτα λόγια του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σχολιάζοντας την αντισυγκέντρωση λίγων (και γνωστών πια) λίγα μέτρα μακριά από την Αστική Σχολή όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Συνεχίζοντας και δίνοντας το στίγμα του συνδυασμού του, είπε πως «εμείς κοιτάμε μπροστά, όχι για να δώσουμε απαντήσεις σε ένα χειραγωγημένο ή οργανωμένο πλήθος ανθρώπων που θέλουν να κάνουν πολιτική ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πατριδοκαπηλία ως πολιτικό επιχείρημα», για να συμπληρώσει ότι ο Συνδυασμός του δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να πάει η Περιφέρεια μπροστά και να σταματήσει η κατάσταση όπου ένα ή λίγοι, προσπαθούν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους, αφήνοντας την προσπάθεια για τους πολλούς σε δεύτερη μοίρα.

Για τον ίδιο είπε ότι το ενδιαφέρον για τους πολλούς σημαίνει τα αντιπλημμυρικά έργα, η περιφερειακή οδός Κατερίνης, τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα εκτός από τους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναφερόμενος στον ρόλο που διαδραματίζει ή μπορεί να διαδραματίσει στην Περιφέρεια η Πιερία, υπογράμμισε ότι για τον συνδυασμό του η Πιερία αποτελεί σημαντικό κομμάτι.

Ο κ. Γιαννούλης δήλωσε «μη επαγγελματίας πολιτικός», σημειώνοντας πως αντίθετα με τους «επαγγελματίες πολιτικούς», ο ίδιος δεν δημιουργεί υποχρεώσεις ούτε πριν, ούτε μετά, δεν έχει συμβόλαιο με κανέναν και δεν έχει καμία υποχρέωση να υπερασπιστεί συμφέροντα λίγων «και ανθρώπων που θεωρούν το θεσμό της αυτοδιοίκησης πελάτη και όχι κύτταρο δημοκρατικού προγραμματισμού και υλοποίηση έργων»

Συνεχίζοντας, αμφισβήτησε το «αφήγημα της Κεντρικής Μακεδονίας», ενώ σημείωσε ότι ο Συνδυασμός του, δεν ντρέπεται να πει ποιον πολιτικό χώρο εκπροσωπεί και υπερασπίζεται. «Δεν ντρεπόμαστε επίσης, να μην κρυβόμαστε πίσω από θολές καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Κοιτάμε μπροστά και λέμε καθαρές κουβέντες. Όποιος τις αντέχει είναι μαζί μας, όποιος θέλει τα θολά σχήματα ισορροπώντας σε ισορροπίες τρόμου για αυτό που δεν θέλουμε να συμβεί τα επόμενα χρόνια σ’ αυτόν τον τόπο, καλώς να πάνε εκεί που θέλουν να πάνε»

Ο κ. Γιαννούλης υπογράμμισε ότι για τον ίδιο και τα μέλη του συνδυασμού του, είναι «αδιαπραγμάτευτη συνθήκη» η υπηρέτηση της δημοκρατίας ουσιαστικά «και όχι στα λόγια». Αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας, έναν κόσμο πολύ καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή μου το κάνει» είπε σε άλλο σημείο, ενώ σχολιάζοντας τα πρόσωπα του συνδυασμού του, σημείωσε πως είναι ευγνώμων στο θάρρος τους, στη γενναιότητα τους, αλλά και ευγνώμων για την καθαρότητα της πρόθεσής τους.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας με τον Συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» είναι οι: Αρίσση Δήμητρα (άνεργη του ιδιωτικού τομέα), Χαϊλατζίδου Γνωσούλα (εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Κατερίνης), Μαμούρης Βασίλειος (καθηγητής φυσικής αγωγής), Μπίνιας Νικόλαος (συντοντιστής εκπαιδευτικού έργου), Τζάγκας Νικόλαος, πολιτικός επιστήμονας

Μπούσιας Διονύσης (Πολιτικός Μηχανικός/Τοπογράφος), Τερζή Αναστασία (εκπαιδευτικός) και Συρόπουλος Αθανάσιος (συνταξιούχος μηχανικός Ολυμπιακής Αεροπορίας)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ