Μενού Κλείσιμο

Κοινός στόχος η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών για Δήμο και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

«Η νεολαία της πόλης, συνιστά δυναμικό κεφάλαιο της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι στις προτεραιότητές μας. Θέλουμε σχολεία ασφαλή και φιλικά προς τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία φροντίσαμε για την ετοιμότητα και την επάρκεια των απαραίτητων υγειονομικών υλικών προστασίας στα Γυμνάσια και τα Λύκεια», ανέφερε ο δήμαρχος Κατερίνης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Η κ. Μεταξία Τσιαργαλή, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, σε «ιδιαίτερα θερμό κλίμα» στο δημαρχείο, παρουσία και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και ειδικά με τον πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, στην οποία αναφέρθηκε η κα Τσιαργαλή: «Η συνεργασία μας είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και αντιμετωπίζονται με ικανοποιητική επάρκεια τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και κατά την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι ότι η άρτια αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος τόνισε πώς «η στήριξη της σχολικής κοινότητας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη. Φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας και κατά την περίοδο της πανδημίας. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ποικίλες και αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου μας».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ