Μενού Κλείσιμο

Κοινή δήλωση των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κατερίνης για τα προληπτικά μέτρα κατά του κοροναϊου

Πλήρης η εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων

 

Τη διαβεβαίωση ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την άμεση λήψη άλλων έκτακτων μέτρων, σημειώνουν οι κ. Νταντάμης και Μπαρμπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας πως οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου «παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του φαινομένου» και ακολουθούν τις προβλεπόμενες οδηγίες

 

Ο Δήμος Κατερίνης, ακολουθεί και λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης ενδεχόμενης εμφάνισης κοροναϊου, στις σχολικές μονάδες του, διαβεβαιώνουν ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης.

 

Με κοινή γραπτή τους δήλωση, οι κύριοι Γιάννης Νταντάμης (Πρωτοβάθμια) και Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργακόπουλος (Δευτεροβάθμια) τονίζουν πως στις σχολικές μονάδες ευθύνης τους, τόσο εντός των σχολικών χώρων, όσο και έξω από αυτούς, τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί και περιγράφονται σε σχετικές εγκυκλίους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Παιδείας) – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αναφορικά με την επιδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα, σημειώνουν πως διατίθενται και υπάρχει επάρκεια σε όλα τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας (απορρυπαντικά κ.α.) και προληπτικού υλικού (αντισηπτικά, χαρτομάντιλα, σαπούνια).

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την άμεση λήψη άλλων έκτακτων μέτρων. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του φαινομένου. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Γιάννης Νταντάμης και Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργακόπουλος

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.