Μενού Κλείσιμο

Κλιμάκιο της ΟΤΟΕ στην Κατερίνη

Σήμερα στο Εργατικό Κέντρο

Οι εξελίξεις στις τράπεζες και στην οικονομία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΟΤΟΕ στις 7 σήμερα το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Η ενημέρωση θα γίνει από κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων, που απαρτίζεται από το μέλος της Ε.Γ. Βάιο Νάκο και το μέλος της διοίκησης Γιώργο Αρβανίτη.

Όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές τραπεζοϋπάλληλοι, ο κλάδος τους για άλλη μια φορά προσπαθεί να διευρύνει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα.

Στον δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε., όπως αναφέρουν, είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί «η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου».

Τα θέματα προς ενημέρωση είναι:

-Εξελίξεις στην Οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

-Διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε. (προστασία απασχόλησης –ανάκτηση απωλειών – ψηφιοποίηση εργασιών κλπ).

-Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ