Μενού Κλείσιμο

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Πιερία

ΝΟΔΕ Πιερίας

Η παρουσία του κλιμακίου στην Πιερία, θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ με πολιτική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει, απόψε στις 8 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, η Νέα Δημοκρατία, με ομιλητές τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα,  Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας και  Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει της 83ης ΔΕΘ και της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι τρεις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στην Πιερία, όπου θα επισκεφθούν παραγωγικές μονάδες και κοινωνικούς φορείς της περιοχής. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Πιερία Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης και τοπικά κομματικά στελέχη.

Η  εξόρμηση θα ξεκινήσει το πρωί από τον Κολινδρό με επισκέψη στη μονάδα εκτροφής γαλακτοπαραγωγής αγελάδων «φάρμα Γλυκός» και τη Βιομηχανία κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων “Ginox” στο Αιγίνιο. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την  εταιρία παραγωγής παραδοσιακών σαλατών «Άλφα Γεύση» στην Κατερίνη, την  κοινωνική δομή «Μέριμνα Παιδιού», την εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς Κωνσταντόπουλος Α.Ε – «OLYMP», ενώ το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με αγρότες του Δήμου Δίου Ολύμπου στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ