Μενού Κλείσιμο

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κατερίνης στα Καταφιώτικα

«Δεν θέλουμε δήμο “μάνατζερ” επιχειρηματιών»

Την περιοχή των Καταφιώτικων επισκέφθηκε κλιμάκιο του Συνδυασμού Λαϊκής Συσπείρωσης Κατερίνης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Τσουπέη.

Ο κ. Τσουπέης μίλησε σε καφενείο της περιοχής, σημειώνοντας πως έχουμε «ήδη μπει σε προεκλογική τροχιά και ήδη άρχισαν οι δημοτικοί συνδυασμοί να παρουσιάζονται ως σωτήρες του τόπου, επιχειρώντας μάλιστα, με το μανδύα του ανεξάρτητου, του ακομμάτιστου, να αποσυνδέσουν την πολιτική από την επικειμένη εκλογική αναμέτρηση.

Να μας πείσουν ότι η τοπική διοίκηση είναι μόνο θέμα προσώπων. Κουβέντα για την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται και από τους δήμους και τις περιφέρειες σαν συνεχεία του κράτους.

Κουβέντα για την συνεχώς μειούμενη κρατική χρηματοδότηση,  για τις υποστελεχομένες και υποβαθμισμένες Υπηρεσίες, για τις κάθε μορφής ελαστικές σχέσεις εργασία στους δήμους, για την έλλειψη υλικών και μηχανολογικού εξοπλισμού, για την μελλοντική αύξηση των δημοτικών τελών λόγω της ανταποδοτικότητας.

Γιατί πως αλλιώς θα επιτευχθεί ο στόχος της κυβέρνησης τα ίδια έσοδα των δήμων μέχρι το 2022 να υπερκεράσουν την κρατική χρηματοδότηση;

Να γιατί πρέπει να  στηρίξουμε τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Για να γίνει ο δήμος Κατερίνης άλλη μια εστία αντίστασης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική αλλά και στήριγμα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής τους, να σταθούμε δίπλα στα προβλήματα των μικρομεσαίων αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.

Για να έχει η πόλη δήμαρχο και διοίκηση που να αποτελείται από αγωνιστές.

Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους αγώνες για καλύτερη ζωή, που τη δικαιούμαστε και την αξίζουμε. Το ίδιο κάνουμε και σήμερα στέλνοντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αγρότες που τους κατηγόρησαν για παρακώλυση κυκλοφορίας ποινικοποιώντας τους δίκαιους αγώνες τους.

Επειδή δεν θέλουμε δήμο μάνατζερ επιχειρηματιών αλλά δήμο που να βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού», κατέληξε ο κ. Τσουπέης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ