Μενού Κλείσιμο

Κλείνει το ένα ρεύμα της Εθνικής

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο) έως και το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Για όσο διαρκεί η διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω της παράπλευρης Δυτικής Οδού.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της τελικής ολοκλήρωσης των εργασιών, την προηγούμενη και την επόμενη ημέρα αντίστοιχα, η κίνηση των οχημάτων θα περιοριστεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το 424ο χιλιόμετρο έως και το 427ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου.

Διακοπή κυκλοφορίας και στην Κοιλάδα των Τεμπών

Στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την Κοιλάδα των Τεμπών προχωρά η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, ώστε να εκτελεστούν με ασφάλεια οι εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας

Η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα γίνει με «δόσεις» και συγκεκριμένα από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα σήμερα Τρίτη 28/11/2017 και την Παρασκευή 01/12/2017

Τις ίδιες ώρες, θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και την Τετάρτη 06/12/2017 έως και την Παρασκευή 08/12/2017

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών, η κίνηση θα πραγματοποιείται κανονικά μέσω των Νέων τμημάτων και των σηράγγων (Ευαγγελισμός – Σκοτίνα).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ